Idén sem marad el a zöldhulladékgyűjtő-zsák osztás Újpest Önkormányzatának jóvoltából. 2022-ben 25 ezer zsákot osztunk szét a lakosság körében, a gyűjtőzsákokat az Óradna utcai telephelyünkön lehet átvenni november 7. és november 11. között.
Az átvételi szabályok a következőek:
  1.  A társasházak meghatalmazottai 10 darab, a kertes házak tulajdonosai 20 darab zsákot vehetnek át ingyenesen lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatásával.
  2.  Meghatalmazással a gyűjtőzsákok más helyett is átvehetőek.
  3. Kérjük azon társasház képviselőket, akik nagyobb mennyiségben vesznek át egyszerre gyűjtőzsákokat, előre jelezzék azt társaságunk felé, a könnyebb átvétel érdekében.
Időpontok:
  • Hétfő, kedd, csütörtök 12.30 és 15.30 között.
  • Szerda 12.30 és 18.00 között.
  • Péntek 7.00 és 12.00 között.

A zöldhulladékgyűjtő-zsákokba csak lombot, kaszálékot, nyesedéket lehet rakni. A méteres darabokra vágott 10 cm átmérőjű faágakat kötegelve a zöldhulladékgyűjtő-zsákok mellé kell kihelyezni. Ha ezt a méretet nem tartja a lakosság, az FKF Nonprofit Zrt. nem szállítja el azokat. A zöldhulladékot a lakókörzetük érvényes elszállítási napján legkésőbb reggel 5 óráig, az FKF járművei számára is megközelíthető, jól látható helyre kell kihelyezni.