Önkormányzati FKF-es zöldhulladékgyűjtő zsákok átvételi információi

Újpest Önkormányzata 2024-ben nemcsak ősszel, hanem most tavasszal is biztosít ingyenes zöldhulladékgyűjtő zsákokat az újpesti kertes ház tulajdonosoknak, illetve társasházaknak, hogy elősegítse a helyes zöldhulladékgyűjtést. Összesen 63.800 darab gyűjtőzsákot osztunk szét most az önkormányzat megbízásából, az alábbi időpontokban és feltételek mellett:

Az FKF-es zöldhulladékgyűjtő zsákokat újpesti lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező lakosok, illetve társasházak képviselői vehetik át 2024. március 4-8. között idén új helyszínen, az Újpesti Piacon, mely tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. Ezen a helyszínen csak a kertes ház tulajdonosok vehetik át a zsákokat, társasházak kezelői előre egyeztetett időpontban az Óradna utcában tudják átvenni a gyűjtőzsákokat. Időpont egyeztetés az info@ujpestivarosgondnoksag.hu email címen, vagy a +36 1 232 1156 telefonszámon.

kertes ház tulajdonosok ingatlanonként 25 darab FKF-es zöldhulladékgyűjtő zsák átvételére jogosultak, akkor is, ha több tulajdonos van bejelentve az ingatlanba, vagyis rendelkezik újpesti lakcímmel is. A társasházak képviselői társasházanként 15 darab zöldhulladékgyűjtő zsákot vehetnek át.

Osztási időpontok:
2024.03.04.-2024.03.08 között:
Hétfő: 8:00-18:00
Kedd: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-17:00
Csütörtök: 8:00-16:00
Péntek: 8:00-12:00

Hasznos információk az átvételhez a kertes ház tulajdonosoknak:

A zsákok átvétele személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása mellett történik. Amennyiben más venné át azokat, csakis meghatalmazással tudja ezt megtenni. Meghatalmazás minta innen töltető le.

Hasznos információk az átvételhez a társasház képviselőinek:

A zsákokat csakis olyan személy veheti át, aki a társasház képviseletében eljárhat, melyet az átvételkor ellenőrizni fognak kollégáink. Ennek igazolása a közös képviselő megbízását igazoló irat másolatával történik, illetve a személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával. Ha nem a közös képviselő veszi át a zsákokat, akkor általa meghatalmazott személy is jogosult az átvételre meghatalmazás útján, valamint a közös képviselőre vonatkozó igazolás átadása után.

Amennyiben társasház nevében történik a zöldhulladékgyűjtő zsák átvétele, kérjük egyeztessenek átvételi időpontot az info@ujpestivarosgondnoksag.hu email címen, vagy a +36 1 232 1156 telefonszámon.

Kérünk mindenkit, hogy a fenti feltételeket tartsa be, hogy a helyszíni osztás gördülékenyen és gyorsan haladhasson!

A zöldhulladékgyűjtő zsákok osztásához kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót ide kattintva olvashatja el!

Köszönjük együttműködésüket!
Újpesti Városgondnokság Kft.