Kiválasztásra kerültek Újpest legvirágosabb kertjei!

Idén először került megrendezésre Újpest Legvirágosabb Társasházi- és Magánkert pályázat, melynek célja az volt, hogy megmutassa kerületünk gondozott, tiszta és virágos kertjeit, azt, hogy a lakók milyen sokat tesznek azért, hogy környezetük szebb és élhetőbb legyen.

Köszönjük mindenkinek a részvételt a pályázatunkon, igazán szép, gondozott kerteket csodálhattunk meg. A döntés nem volt egyszerű, pont ezért nem csak két győztest, hanem pár különdíjast is kihirdetünk.

ÚJPEST LEGVIRÁGOSABB TÁRSASHÁZI KERTJE idén Kóter Nadia által gondozott társasházi kert lett.
ÚJPEST LEGVIRÁGOSABB MAGÁNKERTJE idén Grenczel Tímea által gondozott magánkert lett.

A zsűri különdíjban részesítette:

SZAKMAI KÜLÖNDÍJAT kapott a növénytársulásokért, a kertbe fektetett sok munkáért Kralován Gézáné.
SZAKMAI KÜLÖNDÍJAT kapott a kertbe fektetett kreatív, ötletes megvalósítási elemekért Szalay Huba.
SZAKMAI KÜLÖNDÍJAT kapott a faültetésért, gondozásért, a lelkesedésért Ledneczky Levente.

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁSUNK győztese Tomkovits Miklósné Hajni lett.

A díjátadón Trippon Norbert költségvetésért, városüzemeltetésért és projektmenedzsmentért  felelős alpolgármester és Etter Márk ügyvezető adta át a kategória győzteseknek és szakmai különdíjasoknak a jutalmakat, illetve minden személyesen jelenlévő pályázó elismerő oklevélben részesült.

Az Újpest Legvirágosabb Társasházi- és Magánkertje pályázattal szeretnénk hagyományt teremteni, hogy minden évben megmutathassuk az újpestieknek mennyi olyan kert van kerületünkben, melyet tulajdonosaik odafigyeléssel és szeretettel gondoznak és ápolnak, ezzel is hozzájárulva az élhetőbb Újpesthez.